7 Şubat 2014 Cuma

Haftasonu Kaçamağı : Kartalkaya


Mehmet  Demir ,Bora’nın en sevdiği arkadaşlarından biri. Mehmet Demir’in anne ve babası Funda ve Evren’de bizim en sevdiğimiz dostlarımız. Hal böyle olunca sayısız faaliyete de imza atmak farz oluyor. Sinemalar, tiyatrolar, kış tatilleri, doğum günleri, piknikler, parklar,yeni yıl kutlamaları, yemekler, içmekler, keyifli haftasonları ...

Masal Vakti



Bir haftasonu, daha önceden gidip de çok memnun kaldığımız Bolu Kartalkaya Villa Neva’ya onları da götürdük.  Biraz sanki babalar kayak yapsın amaçlı gidilmiş bir tatil olsa da, anneler olarak bizde  şömine başında sıcak şaraplarımızı yudumlarken keyifli vakit geçirmedik değil. Çocuklar zaten birbileri ile iyi anlaştıkları için dertsiz tasasız bir haftasonu oldu.

Bizce vakit kayak yapmaktan çok daha dolu geçti.  Çocuklarla Kındıra köyü içlerine keşif yürüyüşü yaptık. Kartopu oynadık.  İlginç bitkileri inceledik.  Keçiler , horozlar , inekler ve eşşeklerle konuştuk. Çamurlara battık çıktık ki çocuklar için en eğlenceli faaliyetin bu olduğunu tahmin edersiniz.  Çocuklar çizgi film izlerken biz de “Pi’nin Yaşamı”nı izledik.

Veee yemekler ile kahvaltıdan da bahsetmeden bu yazıyı geçmek olmaz. Her zamanki gibi Nevin Abla’nın tatlı güleryüzlü sıcak mekanı ve bizi kucakladığı gibi mutfaktan çıkan yemekleri de biz kucakladık.  Aradan geçen yıllara rağmen lezzetinden hiçbir şey kaybetmemiş.  Şimdi geçmiş zaman ola ki menüyü tam olarak hatırlamıyorum ne yemiştik ?  Hatırladığım tek şey akşam yemeği  ve kahvaltı sofrası (sunum) fevkalede güzellikte , menüsü ise  fevkaledenin fevkinde güzellikteydi.  

Böyle yolculuklarda gidiş hep  zinde, mutlu, eğlenceli  şenşakrak , dönüş ise “keşke hiç dönmesek biraz daha kalsak” tadındaki yorgun suratlarla, hapşırık hızında geçer gider ya işte aynen öyle oldu.

Uyku Vakti
Sevgiyle Kalın...
(22 Mart 2012)

Film Vakti

Oyun vakti

Koşma vakti


Fotograf vakti



Keşif vakti

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder