21 Ocak 2016 Perşembe

Bir Gün - Modern Sanat'ta

 








Tarih : 12 Eylül 2015
Yer : İstanbul Modern Sanat Müzesi
Etkinlik : Resim Atölyesi













Bir gün Bir gün Bir çocuk ...

Bora ile İstanbul Modern Sanat’ın çocuklara yönelik haftasonu eğitim programlarından birine katıldık. 2 saatlik bir resim atölyesi. İçeriği çok dolu olamamakla birlikte müzeyi gezme şansı elde ettikleri için aslında fena da bir etkinlik olmadı. 


Kızı ananesine sattım. Fırsat bu fırsat fotoğraf makinamı kaptığım gibi çıktık.  Fakat hava ha yağdı ha yağacak üzerimize, güneş yok ışık yok haliyle pek parlak fotoğraflara imza atamadık.
Modern Sanat’ın cafesini çok severim. Özellikle de gemiler demirli değilken manzarasına doyum olmaz. Çocuk içerde eğlenedursun bana kalan (çok değerli ) 2 saatlik sürenin 1 saati müzeyi gezerek diğer  1 saati cafede geçirdim... 



Toplu taşıma ve akbil kullanımı Bora’nın çok hoşuna gitti. O kadar çok eğlendi ki çıkarken de akbil basmak istedi.  Martılara simit atılmazsa olmazdı tabi... Ve Modern Sanat’ın alışveriş mağazası da gezilmeden olmazsa olmazlardandı. Bişeyler almasak hiç olmazdı. Bir magnet, bir ilginç parmak boya fırçası, bir kitap ayracı, bir sanatsal lavanta kokulu uyku bandı... Ve geride kalan güzel bir gün.

Bora birazdan arkada fırtına patlamak üzere korkma



Lavanta Kokulu Lütfen aşşağısı kurtarmaz
 
Eylül ,2015

Çiğdem Ersoy

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder