7 Mayıs 2014 Çarşamba

Gümüşdal ve Ersoy'lar Tatilde - 1

Adrasan Koyu




Adrasan’da başlayan ve sonra rotası Altınoluk sahillerine çevrilen  Gümüşdal ailesi ile çıktığımız ilk yaz tatili 2010 yılının Temmuz’u Ağustos’a bağlayan haftaya damgasını vurdu.










Altınoluk





Kiraladığımız gri Mercedes Vito’muz ile çantamızda nefis yolluk sandviçlerimiz, çoluk çocuk daha ayılmamışken yola koyulduk.  Bora 2,5 yaşında , Hare 5 aylıktı. Tatilin başladığı ilk gün yol nasıl göz açıp kapayıncaya kadar geçiyorsa aynı hızda geçti. Güle oynaya, geze toza bir baktık ki güneyin o kavurucu sıcak kucağındayız.


İnanılmaz sıcak esen tozu dumana katan bir rüzgar !  Cehennem sıcağı dedikleri bu olsa gerek dedik. Meğer her yıl Ağustos ayı başlarında yaşanan doğal bir olaya denk gelmişiz. Adrasan Dağı eteklerinde biriken sıcak hava karaya doğru eser ve insanları kasıp kavururmuş.






Adrasan koyunun dupduru, bize şifa veren suyu bi harikaydı ancak kavurucu sıcağına fazla dayanamadık ve direksiyonumuzu Altınoluk’a çevirdik. Hare’nin dedesinin evine konuk olduk. İsmi Hare olan teknemiz ile Altınoluk sahillerinde turladık.


Tatilimizi noktalarken dönüş yolu bitmek bilmedi. Bir türlü varamadık İstanbul’a. Bir de baktık ki ayaklarımız geri geri gidiyor ...  


River Garden Otel

River Garden


Mercedes Vito

Mola Vakti



Hare'nin dedesinin Evi - Altınoluk


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder